Kamphorst Hovenier

Uw hovenier voor tuinaanleg, onderhoud en renovatie.

Welkom op mijn nieuwe website 

Ik zal me even voorstellen…

Ik ben Davy Kamphorst. Hovenier in hart en nieren en werkzaam in de omgeving van Schijndel, nabij Den Bosch en Eindhoven.

Met veel plezier heb ik mijn hoveniersopleiding doorlopen. Daarna ben ik werkzaam geweest bij verschillende hoveniersbedrijven in loondienst. Hier heb ik de nodige ervaring opgedaan in de aanleg en het onderhouden van tuinen.


Ik hou ervan om buiten bezig te zijn met mijn handen. Mijn doel is om mensen gelukkig te maken met hun tuin en zien dat u geniet van uw eigen plekje waar u vele fijne herinneringen kunt maken.

Ik heb door de jaren heen de nodige bijscholing gevolgd om de nieuwste technieken en werkwijzen te leren en te onderhouden. Daardoor ben ik altijd up-to-date gebleven in dit mooie vak.

Het begon bij mij steeds meer te kriebelen om mijn grote droom om mijn eigen hoveniersbedrijf te hebben werkelijkheid te maken.  Ik heb besloten om de knoop door te hakken en mijn hart te gaan volgen. Ik kan nu vol trots zeggen dat ik mijn droom verwezenlijkt heb en ik met veel plezier mee bezig kan zijn.

Ik wil u graag van dienst zijn om uw tuin aan te leggen zoals u hem graag wil hebben. Of het nu een klein of groot project is, of onderhoud nodig is. Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met me op.


E-mailen
Bellen